Tui kap verde korona

Kap Verde matkustus ja koronarajoitukset | TUI.fi

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa Kap Verdelle matkustamisesta. Mitkä ovat Kap Verden koronarajoitukset ja mitä tulee ottaa huomioon juuri nyt?

Koronavirus – Tärkeää tietoa matkakohteista – TUI

Kohdemaiden käytännöt ja maahantulosäädökset | TUI.fi

Koronavirus – Tärkeää tietoa matkakohteista. Näiltä sivulta voit lukea uusista … Kap Verde. Tärkeää tietoa sinulle, joka olet matkustamassa Kap Verdelle » …

Lue tärkeää tietoa kohteista, joihin on otettu koronapandemian jälkeen käyttöön uusia käytäntöjä, jotka tulee ottaa huomioon kohteeseen matkustaessa.

Matkat aurinkoiselle Kap Verdelle | TUI.fi

Kap Verde on aurinkolomailijan paratiisi. Pitkiä rantoja, tasokkaita hotelleja ja TUIn lomalennot – varaa matkat Kap Verdelle TUIlta!

Maahantulovaatimukset – Muut lomakohteet | TUI.fi

Maahantulovaatimukset – Muut lomakohteet | TUI.fi

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa matkakohteista korona-aikana. Mitkä ovat koronarajoitukset, tuleeko matkustajalomake täyttää ja mitä pitää huomioida?

Koronatesti – TUI

Koronatesti

TUIn asiakkaille edullinen koronatesti ennen matkaa. Kohdemaiden maahantulosäädökset vaihtelevat ja useat maat edellyttävät matkailun avautuessa …

TUIn asiakkaille edullinen koronatesti ennen matkaa – lue lisää

Kap Verde – Passi ja viisumi | TUI.fi

Kap Verde – Passi ja viisumi. Kap Verdelle matkustettaessa passin on oltava voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia …

Lue tietoa Kap Verden passi ja viisumimääräyksistä

Ajankohtaista tietoa matkaasi liittyen – TUI

Matkusta turvallisesti TUIn matkassa. Tutustu TUIn lisäturvaan, ja lue tärkeää tietoa matkakohteista sekä koronatestikäytännöistä.

Matkustaminen Kreikkaan – Kreikan koronarajoitukset | TUI.fi

Kap Verde – Passi ja viisumi · Kuuba – Passi ja viisumi · Malediivit – Passi ja viisumi · Malesia – Passi ja viisumi · Marokko – Passi ja viisumi.

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa Kreikkaan matkustamisesta. Mitkä ovat Kreikan koronarajoitukset ja mitä vaaditaan Kreikkaan matkustavalta juuri nyt?

Uudet turvallisuuskäytännöt TUIn matkoilla

TUI Nordic on osa TUI Groupia. Osoite: Konepajankuja 3, 00510 Helsinki. Asiakaspalvelun puhelinnumero 09 231 000 10 (pvm/mpm). Y-tunnus 0709785-3.

Tutustu toimenpiteisiin ja lue vinkit, joilla yhdessä teemme matkailusta mahdollisimman turvallista.

Kap Verde: matkustustiedote – Ulkoministeriö

10.1.2023 — Kap Verde on poliittisesti vakaa, ja yleinen turvallisuustilanne on hyvä. Matkailu maassa on varsin turvallista, vaikka rikollisuus on …

Ulkoministeriön verkkopalvelu

Keywords: tui kap verde korona, kap verde korona tui