Teknavi kääntäjä

Google Translaten uusi versio kääntää puhekielen reaaliajassa

Google Translaten uusi versio kääntää puhekielen reaaliajassa – Teknavi

19.1.2015 — Teknavin kokeilussa kääntäjä osoittautuu kiitettävän tarkaksi. Tekstin lisäksi sovellus antaa käännöksen myös puheena.

Googlen kääntäjä päivittyi – tekoälyä hyödyntävät käännökset …

Googlen kääntäjä päivittyi – tekoälyä hyödyntävät käännökset nyt myös ilman verkkoyhteyttä – Teknavi

13.6.2018 — Google Kääntäjän tekoälyä hyödyntävät, huomattavasti tarkemmat ja luonnollisemmat käännökset ovat pian saatavilla myös ilman verkkoyhteyttä, …

Google Kääntäjä

Googlen tarjoama maksuton palvelu kääntää hetkessä sanoja, lauseita ja verkkosivuja suomen ja yli 100 muun kielen välillä.

Esittelyssä Timekettle WT2 Edge – YouTube

66 Likes, 0 Comments – Teknavi (@teknavifi) on Instagram: “Elektroniikkauutissa aiheena mielenkiintoinen kielten osaaja. Su 21.11. klo 22:35 Kausi 22, …

Elektroniikkauutissa aiheena mielenkiintoinen kielten osaaja.

Kuvien kääntäminen – Android – Google Translate Ohjeet

Kuvassa olevan tekstin kääntäminen. Kääntäjä-sovelluksella voit kääntää kuvissa olevaa tekstiä. Joillakin laitteilla voit myös kääntää tekstiä kameralla.

Voit kääntää puhelimen kameralla esimerkiksi kylttejä tai käsinkirjoitettuja viestejä Kääntäjä-sovelluksessa .

Kuvien kääntäminen – Android – Google Translate Ohjeet

Googlen kääntäjä päivittyi – tekoälyä hyödyntävät käännökset nyt myös ilman verkkoyhteyttä – MTVuutiset.fi

13.6.2018 — Google paransi kääntäjänsä toimintaa huomattavasti vuoden 2016 loppupuolella tuomalla palveluun Neural Machine Translation -, eli lyhyemmin …

Google Kääntäjän tekoälyä hyödyntävät, huomattavasti tarkemmat ja luonnollisemmat käännökset ovat pian saatavilla myös ilman verkkoyhteyttä, kertoo 9to5Google. Tuki on tulossa yhteensä 59 kielelle, myös suomelle.

tekoälyä hyödyntävät käännökset nyt myös ilman verkkoyhteyttä

Google-kuulokkeiden lähes reaaliaikainen puheen käännös laajentui kaikkiin Assistant-kuulokkeisiin – MTVuutiset.fi

14.10.2018 — Käännöstoiminnon käytön voi aloittaa joko Google Kääntäjä -sovelluksen tai Google Assistantin kautta. Google tarjoaa sivuillaan tarkemmat …

Googlen vuoden 2017 syksyllä esittelemät Pixel Buds -kuulokkeet herättivät huomiota sisältämällään, lähes reaaliaikaisesti toimivalla käännöstoiminnolla. Kuulokkeiden ja niihin yhdistetyn älypuhelimen avulla oli mahdollista keskustella toisen henkilön kanssa laitteiden kääntäessä puhutun vastavuoroisesti jopa 40 eri kielen välillä.

Google-kuulokkeiden lähes reaaliaikainen puheen käännös …

Use Muck Rack to learn more about TEKNAVI and connect with journalists at TEKNAVI. … visuaalista hakua varsinaisten Maps- ja Kääntäjä-uudistusten ohella.

TEKNAVI: Contact Information, Journalists, and Overview

Timekettle WT2 Edge translator-, kielenkääntäjä, käännöskuulokkeet, kielikone · Timekettle WT2 Plus Translator-, Kääntäjä, 93 murretta 40 kieltä, kielikone.

Keywords: teknavi kääntäjä