Scandic pori

Scandic Pori – Hotellit

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jolla on noin 280 hotellia ja 58 000 huonetta kuudessa maassa. Joka päivä yli 15 000 tiimiläistämme luovat upeita …

Hotellit Pori | Varaa hotellihuone | Scandic Hotels

Finder.fi kertoo Scandic Pori yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Scandic Pori | Hotel in Pori

Scandic Pori | Hotel in Pori | Scandic Hotels

This hotel located in the centre of Pori has modern interiors, a comfortable atmosphere, a good restaurant and flexible meeting facilities.

Scandic Pori (Hotelli) (Suomi) tarjoukset – Booking.com

Scandic Pori, Pori – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Tämä hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, 10 minuutin kävelymatkan päässä Porin rautatieasemalta ja Kirjurinluoto Arenalta.

Scandic Pori – Hotels.com

Scandic Pori – Pori | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Scandic Pori tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan henkilökunta. Porin teatteri sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. 

Scandic Pori – Facebook

Hotelli Hotel Scandic Pori (Pori, Suomi) – Trivago

Scandic Pori Porissa, Suomen 87 – Momondo

Scandic Pori Porissa, Suomen 88 €: Tarjoukset, arvostelut, kuvat | momondo

Löydä 16 hotellihuoneita hintahaarukassa 37 – 88 €. Vertaile huonetyyppejä ja hintoja {5} ja katso Porin hotellin 16 {6}.

Scandic Pori – Y-tunnus: 1447914-7 – Finder

Scandic Pori – Y-tunnus: 1447914-7 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finder.fi kertoo Scandic Pori yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Keywords: scandic pori