Scandic mikkeli aamupala

Ravintola Bord – Scandic Mikkeli

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri … Aamiainen: Ma-pe 06:00-09:00, la-su 07:30-10:30

Scandic Mikkeli – Hotellit

Mukava ja tunnelmallinen hotelli uima-altaalla Mikkelin keskustassa. Täältä käsin tutustut kätevästi savolaiseen elämänmenoon ja nautit hyvistä yöunista.

Hotelliaamiainen | Scandic Hotels

Hotelliaamiainen. Hyvä päivän aloitus Scandicissa tarkoittaa oman maun mukaan nautittua hotelliaamiaista. Tarkasti valikoiduista aamiaistuotteistamme löytyy …

Restaurant & Bar at Scandic Mikkeli in Mikkeli

Restaurant & Bar at Scandic Mikkeli in Mikkeli | Scandic Hotels

Scandic Mikkeli Telephone. +358 300308456 Price 0,16 €/min + local call charges. Email: mikkeli@scandichotels.com. Lat: 61.6891257. Long: 27.2701594.

Enjoy a carefully prepared meal in the hotel’s relaxed restaurant or drop by for a drink in our bar.

Hotelliaamiainen Scandic Mikkelissä – VisitMikkeli

Hotelliaamiainen Scandic Mikkelissä ; Osoite Mikonkatu 9, 50100 Mikkeli ; Puhelin +358405483532 ; Sähköposti mikkeli@scandichotels.com ; Verkkosivusto https://www.

Scandic Mikkeli – Hotels.com

Scandic Mikkeli – Mikkeli | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Scandic Mikkeli tarjoukset, mukaan lukien täysin … Aamupala ja huoneiden mukavuus ovat myös asioita, joista matkailijat pitävät.

Näytä majoituspaikan Scandic Mikkeli tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Mikkelin tuomiokirkko sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös sisäuima-allas. 

Scandic Mikkeli (Hotelli) (Suomi) tarjoukset – Booking.com

Scandic Mikkeli, Mikkeli – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Scandic Mikkelin Bord Mikkeli -ravintolassa on tarjolla suosittu buffetaamiainen ja maukkaita kansainvälisiä ruokia. Cow-baarissa tarjoillaan monenlaisia …

Scandic Mikkeli sijaitsee Järvi-Suomen alueella Mikkelin keskustassa. Saatavilla on ilmastoituja huoneita, joissa on ilmainen WiFi (1 Gt) ja…

Scandic Mikkeli: 654 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

Scandic Mikkeli: 652 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

Aamupalalla kaikki tarpeellinen!” • Lomamatka; • Pariskunta; • Standard – Kahden hengen huone – Double; • Majoittui …

Scandic Mikkeli, Mikkeli: Lue 652 tarkistettua arviota majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta Booking.comin asiakkailta, joilta majoituspaikka on saanut 7.9/10 pistettä.

Scandic Mikkeli | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Ruoka ja juoma. Asiakkaille tarjoillaan ilmainen buffetaamiainen. Majoituspaikassa on ravintola, jossa asiakkaille on tarjolla aamiainen. Läheiset aktiviteetit.

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Scandic Mikkeli. Asiakkaat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Mikkelin tuomiokirkko sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, pysäköinti ja sisäuima-allas.

Keywords: scandic mikkeli aamupala