Sää utajärvi ilmatieteenlaitos

Sää Utajärvi – Ilmatieteen laitos

Sää Utajärvi – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. … Lumensyvyys 16 cm. Sää. Tuuli. Kosteus. Paine. Näkyvyys ja pilvisyys. Lumensyvyys. Vuorokausiarvot …

Weather in Utajärvi – Finnish Meteorological Institute

Weather Utajärvi –

Utajärvi | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Sää Utajärvi. Paikanna. Tänään keskiviikkona klo 3.00. 7.49 17.07. Selkeää. −25°. 1 m/s. −25°. 1 m/s. Ilmatieteen laitos … Sateen määrä Utajärvi.

Sääennuste Utajärvi, Suomi | Sää | yle.fi

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Rokua, Utajärvi. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Sää Utajärvi | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Sää Utajärvi. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Sää Rokuan kansallispuisto, Vaala 10 vrk – Foreca.fi

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Utajärvi. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta. Klikkaa ja kokeile heti.

Säätutka (sadetutka) ja ukkostutka Suomi — Meteo.fi

Sää Rokuan kansallispuisto, Vaala 10 vrk – Foreca.fi

Tuuliennuste kertoo vuorokauden suurimman 10 minuutin keskituulen nopeuden. Huomioithan että erityisesti sisämaassa puuskat voivat olla jopa 1,5 – 2,5 kertaa …

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Säätutka (sadetutka) ja ukkostutka Suomi — Meteo.fi

Suomen säätutkaverko ja salamapaikannusverkko näyttävät missä sataa ja salamoi. Kuvasarjasta saa käsityksen sadealueiden liikkeestä ja voi tehdä lyhyen …

Suomen säätutkaverko ja salamapaikannusverkko näyttävät missä sataa ja salamoi. Kuvasarjasta saa käsityksen sadealueiden liikkeestä ja voi tehdä lyhyen ennusteen sitä, missä sataa kohta. Tiedot päivittyvät 5 minuutin välein. Tutkahavainnon tarkkuus on 1km. dBZ datan tarkkuus on 500m. Palvelu perustuu Ilmatieteen laitoksen avoimeen dataan.

Keywords: sää utajärvi ilmatieteenlaitos