Sää ukkohalla

Sää Ukkohalla 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Ukkohalla – Foreca.fi

Sää tänään tiistaina. Aamulla ja illalla melko pilvistä, päivällä ja yöllä pilvistä. Kuluvan päivän ylin lämpötila on -12 astetta ja alin -17 astetta.

Täsmäsää Ukkohalla. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sää Ukkohalla, Hyrynsalmi – Ilmatieteen laitos

Sää Ukkohalla, Hyrynsalmi – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Ukkohalla, Hyrynsalmi | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Ukkohalla, Hyrynsalmi. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Sää Ukkohalla, Hyrynsalmi | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Ukkohalla, Hyrynsalmi. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta.

Ukkohalla – Elämysten lomakohde upean luonnon keskellä.

Ukkohallassa kaikki on lähellä upean ja puhtaan luonnon keskellä. Löydät sieltä paljon erilaisia aktiviteetteja yhdessä tekemiseen.

Lumensyvyys on tasan 100 . Upeat kelit… – Ukkohalla Resort

Täsmäsää Ukkohalla, Hyrynsalmi. Sää Ukkohalla. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja …

Hyrynsalmi, Kainuu, Suomi: Päivittäinen sää | AccuWeather

Know what’s coming with AccuWeather’s extended daily forecasts for Hyrynsalmi, Kainuu, Suomi. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances.

Ukkohallassa lunta puskee parhaillaan 20 lumitykkiä – YLE

Laskettelukausi päässee alkamaan Kainuussa ensi kuussa – Ukkohallassa lunta puskee parhaillaan 20 lumitykkiä

9.11.2021 — Hyrynsalmen Ukkohallassa rinteiden lumetus aloitettiin sunnuntai-iltana heti, kun sää rupesi pakastumaan. Toimitusjohtaja Teemu Muhosen …

Kainuun laskettelurinteillä odotetaan yhtäjaksoisia, kunnon pakkasia. Esimerkiksi Ukkohallassa rinteitä lumetetaan parhaillaan, mutta lumetusjakso jäänee tässä vaiheessa vielä lyhyeksi.

Keywords: sää ukkohalla, ukkohalla sää, sää ukkohalla 10 vrk