Sää simpele ilmatieteenlaitos

Sää Simpele, Rautjärvi – Ilmatieteen laitos

Sää Simpele, Rautjärvi – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Sää Laikko, Rautjärvi – Ilmatieteen laitos

Sää Laikko, Rautjärvi – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Sää Kaljunen, Rautjärvi – Ilmatieteen laitos

Sää Kaljunen, Rautjärvi – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Simpele, Rautjärvi | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Simpele, Rautjärvi. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Sää Simpele, Rautjärvi 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Simpele, Rautjärvi – Foreca.fi

Täsmäsää Simpele. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja … Sää Simpele, Rautjärvi …

Täsmäsää Simpele. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sää Simpele, Rautjärvi | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Sää nyt Simpele, Rautjärvi. -11°. Tuntuu kuin. -17°. Foreca. 3 m/s. 0.1 mm. 17 %. 7:29 17:04. -7° -18°. Seuraavat 12 tuntia. Foreca. Ilmatieteen laitos.

Sääennuste Rautjärvi, Suomi | Sää | yle.fi

Sää Rautjärvi. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Tiesäähavainnot: vt6 Simpele Änkilä Opt

Tiesäähavainnot: vt6 Simpele Änkilä Opt … http://ilmatieteenlaitos.fi/avoin-data-tiesaahavainnot … Vallitseva sää. Varoitus 3. Varoitus. Veden määrä 3.

Aineisto sisältää Liikenneviraston tiesääjärjestelmän tuottamia tietoja tiestöllä vallitsevasta kelistä ja säästä. Teiden varsilla on lähes 500 keliä ja säätä havainnoivaa tiesääasemaa. Eniten asemia on rannikkoseudulla ja eteläisessä Suomessa. Tiesääasemilta saadaan tietoja 10-15 min välein erilaisilta tienpinta-antureilta tien pinnan oloista sekä meteorologisilta antureilta vallitsevasta säästä. Tiesääasemien sijainnista johtuen sääanturitietojen luotettavuus ja tiedon vertailtavuus asemien kesken on heikompi kuin Ilmatieteen laitoksen säähavaintoasemien tiedoilla, jotka on sijoitettu meteorologisesti edustavimpiin paikkoihin. Tiesääasemilla pääpaino on kelin mittaus ja asemat on siksi sijoitettu eri metodein kuin säähavaintoasemat.

Keywords: sää simpele ilmatieteenlaitos