Sää asema

Sääasemat – Gigantti verkkokauppa

Sääasema sademittareilla ja tuulimittareilla tai ilman. Valikoimastamme löytyy myös langattomia ja digitaalisia sääasemia.

Sääasemat | Karkkainen.com verkkokauppa

Sääasema kertoo muun muassa sellaisia tärkeitä tietoja kuten ulko- ja sisäilman lämpötilan, ilman kosteuden, tuulen nopeuden, ilmansuunnan sekä sateen määrän.

Sääasemat säiden seuraamiseen

Sääasema sopii jokaiseen kotiin ja toimistoon mainiosti, sillä eikö meistä suomalaisista ole sanottu, että me juttelemme kaikkein mieluiten säästä. Sään seuraaminen ja tarkkaileminen on toki ollut jo historiassa osa elämäämme, sillä luonto ja sään vaihtelut ovat määrittäneet monella tapaa elämäämme. Siinä missä isovanhempamme pitivät sääpäiväkirjaa, me voimme keskittyä sääaseman tarkkailemiseen.

Sääasema kotiin hyödyksi ja huvin vuoksi

Sääasema kertoo muun muassa sellaisia tärkeitä tietoja kuten ulko- ja sisäilman lämpötilan, ilman kosteuden, tuulen nopeuden, ilmansuunnan sekä sateen määrän. Sääaseman ansiosta on helppoa seurata, milloin on syytä varautua ja laittaa lämmittimet kotona tai työpaikalla päälle.

Useissa sääasemamalleissa on myös muita toimintoja kuten hälytystoiminto. Sen avulla asema ilmoittaa esimerkiksi tuulen yltymisestä tai ilman lämpötilan menemisestä pakkasen puolelle. Sääasema tuulimittarilla havainnoi tuulen nopeutta, suuntaa ja muutoksia. Sellaiset tiedot ovat oleellisia varsinkin vesillä liikkujille. Tuulen nopeutta on hyvä seurata myös esimerkiksi rakennusurakoitsijan tai katolle kiipeävän työmiehen.

Sääaseman avulla säiden seuraaminen voi olla myös hyvää hupia. Säätiloihin on olemassa monenlaisia uskomuksia ja ennustuksia, ja jos aikaa riittää, niitä on mielenkiintoista tutkailla ja seurailla. Voi sitten vaikka yllättää kavereitaan ennustamalla seuraavan talven lumisuutta tai tulevan juhannuksen säätä, että saadaanko lämpöä vai sataako räntää. Joskushan ennustukset saattavat osua hyvinkin oikeaan.

Lämpömittarit sisälle ja ulos

Sääaseman monipuolisten tietojen seuraaminen on helppoa sen suuren näytön ansiosta. Aseman näytöltä näkyvät yleensä samaan aikaan niin lämpötilat kuin myös ilmankosteus ja tuulen nopeuskin. Eli yhdellä silmäyksellä saa tietää niin sanotusti koko sään kokonaistilanteen. Pelkkä lämpötila kun ei aina kerro, miten ulos lähtiessä kannattaisi pukeutua.

Mikäli kuitenkin kokee, ettei omaan elämiseen tarvitse niin tarkkaa sään seurantaa, voi hankkia kotiin pelkän lämpömittarin. Perinteisen lämpömittarin lisäksi on olemassa koko joukko erilaisia digitaalisia ja langattomiakin lämpömittareita, jotka kertovat hyvin tarkasti sekä sisätilan että ulkona olevan lämpötilan.

Sään seuraamiseen ja säästä keskustelemiseen löydät kaiken tarvittavan Kärkkäisen verkkokaupasta. Mekin juttelemme mielellämme säästä! Säässä on aina jotakin, jota kommentoida.

Sääasemat – Verkkokauppa.com

Sääasemat – Lämpömittarit ja sääasemat – Elektroniikka ja autoilu – Koti ja valaistus – Verkkokauppa.com

Suomen Lämpömittari 7930 -sääasema, värinäyttö ja ilmanpaine · Langaton ulkolämpöanturi · Sisä- ja ulkolämpötilan näyttö · Ilmanpaineen näyttö · Eri sääennuste kuva …

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

Sääasemat | Osta Clas Ohlsonilta

Sääasema – pysy ajan tasalla sään muutoksista. Sää on suosittu puheenaihe. Nyt voit tehdä vaikutuksen tarkoilla säätiedoillasi. Kun sinulla on oma sääasema, …

Sääasemat – Suomen Lämpömittari Oy

Sääasemalla voidaan välittää lukemia verkon yli suoraan esimerkiksi mobiililaitteisiin tai yhdistää verkon sääpalveluihin ympäri maailman. Suodata …

Langattomat sääasemat kertovat vallitsevista olosuhteista kyseisellä hetkellä sekä ennustetta tulevalle vuorokaudelle. Ominaisuudet…

Sääasema, värinäyttö ja ilmanpaine

Sääasema, värinäyttö ja ilmanpaine – Suomen Lämpömittari Oy

Niiden lisäksi sääasema näyttää sisäilman lämpötilan ja kosteuden, sääennusteen, ilmanpaineen, kellonajan, viikonpäivän ja päivämäärän.

Sääsema, jossa on selkeä värinäyttö ja kaikki oleelliset tiedot sään seuraamiseen. Kivana yksityiskohtana on vuodenaikojen mukaan muuttuva sääennusteen kuva.

Sääasemat | tokmanni.fi

Sääasemat -tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Sääasemat | Motonet Oy

Tuoteryhmä: Sääasemat

Sääasemat – K-Rauta

Sääasemat | Seuraa säätä sääasemalla – K-Rauta

Säätilojen ja lämpötilan seuraaminen vuodesta ja vuodenajasta toiseen parasta! Hanki kotiisi laadukas sääasema ja vie sääkeskustelut uudelle tasolle.

Keywords: sää asema