Nyt saa mennä kokea ja tehdä

Pääministeri Marin oli keväällä ”aika väsynyt … – Ilta-Sanomat

Pääministeri Marin oli keväällä ”aika väsynyt”, mutta IS-haastattelussa hänellä on kansalle vapaudenviesti – korona on pian selätetty: ”Nyt saa mennä, kokea ja tehdä” – Politiikka – Ilta-Sanomat

24.9.2021 — Toivon, että kaikki suomalaiset nyt kokevat, että saavat mennä, tehdä, kokea ja viettää aikaa ystävien ja läheisten seurassa.

Koronakurimus söi keväällä pääministeri Sanna Marinin voimia, mutta nyt hänestä jokaisen suomalaisen on aika palata normaaliin elämään. Marinin tuoreimman arvion mukaan rajoitukset voidaan purkaa jo muutaman viikon päästä.

Sanna Marin julisti koronan päättymistä 24.9.2021: Nyt saa …

Sanna Marin julisti koronan päättymistä 24.9.2021: Nyt saa mennä, kokea ja tehdä | Verkkouutiset

7.11.2021 — Toivon, että kaikki suomalaiset nyt kokevat, että saavat mennä, tehdä, kokea ja viettää aikaa ystävien ja läheisten seurassa, Sanna Marin sanoi …

Kirjaväite: Sanna Marin on toimittajien lemmikki – Iltalehti

Iltalehti

9.8.2022 — Korona on kuulemma pian selätetty, ja ”nyt saa mennä, kokea ja tehdä”. Kaikki asiantuntijat eivät kuitenkaan olleet Marinin ja THL:n kanssa …

Marin olisi voinut mennä ja kokea vähemmänkin – Mielipide

Marin olisi voinut mennä ja kokea vähemmänkin – Mielipide | HS.fi

8.12.2021 — Silloin Marin antoi ymmärtää, että ‘nyt saa mennä, kokea ja tehdä’.” ”Lauantaina hän otti ohjeensa hiukan liian tosissaan.

Ilta-Sanomat kirjoittaa, että koronavirukselle altistuneen pääministeri Sanna Marinin (sd) yökerhovierailu johti noloon tapahtumaketjuun.

Sanna Marin ar Twitter: “”Toivon, että kaikki suomalaiset nyt …

”Toivon, että kaikki suomalaiset nyt kokevat, että saavat mennä, tehdä, kokea ja viettää aikaa ystävien ja läheisten seurassa.” Aistrigh an Tweet.

Sanna Marin on Twitter: “”Toivon, että kaikki suomalaiset nyt …

24.9.2021 — ”Toivon, että kaikki suomalaiset nyt kokevat, että saavat mennä, tehdä, kokea ja viettää aikaa ystävien ja läheisten seurassa.”.

Muistatko nämä vuoden 2021 politiikan kohut ja kovat …

Muistatko nämä vuoden 2021 politiikan kohut ja kovat päätökset? – Uutiset – Aamulehti

31.12.2021 — Kun vielä syyskuussa hallituksesta viestittiin, että nyt saa mennä, kokea ja tehdä, niin vuoden lopulla kellossa oli aivan toisenlainen ääni …

Mikä vuosi! Koronaa, velkaa, yliviikarointia, elvytyspaketin sidontaa, metsästrategiaa, yökerhoseikkailuja ja lopuksi hävittäjäkaupalle sinetti. Aamulehden politiikan toimittaja Anita Simola tiivisti politiikan vuoden parhaiten mieleen painuneet tapahtumat.

Nyt on aika elää! – Pakolliset meemit

Nyt on aika elää! » Pakolliset meemit

29.11.2021 — Vai onko vielä radalla ja kännykkä hukassa? Lähteet. Sanna Marin julisti koronan päättymistä 24.9.2021: Nyt saa mennä, kokea ja tehdä: https:// …

Pakollisten meemien meemityksiä otsikolla “Nyt on aika elää!”. Poliittista satiiria sekä uutisia. Enimmäkseen keskitymme Suomeen mutta käsittelemme myös muiden maiden uutisia ja tapahtumia. Lähes kaikille meemeille löytyy kattava lähdelista käytetyistä uutisista ja muista materiaaleista.

Filippiinit aukeaa – Nyt saa mennä, kokea ja tehdä – Padre Ado

Filippiinit aukeaa – Nyt saa mennä, kokea ja tehdä – Padre Ado – Kirjoituksia Filippiineistä

7.2.2023 — Filippiinit aukeaa – Nyt saa mennä, kokea ja tehdä · Vähintään 6 kuukautta voimassa oleva passi maahan saapumishetkellä. · 48:n tunnin sisällä …

SDP:lle sen mahdollisti aikoinaan Manu-ilmiö – Keskipohjanmaa

Pääministeripuolueen suosio ei nouse eduskuntavaaleissa ilman poikkeustekijää – Professori muistuttaa: “SDP:lle sen mahdollisti aikoinaan Manu-ilmiö”

16.2.2022 — Syyskuussa 2021 rajoituksia purettiin ja Marinkin sanoi paljon siteeratun lauseensa, että nyt saa mennä, kokea ja tehdä.

Keywords: nyt saa mennä kokea ja tehdä