Lapland hotels ravintola

Ravintolat – Lapland Hotels

Dabbal Kitchen & Bar Tampereella on avoinna lähes ympäri vuoden. Pohjoisen elämyksiä kunnioittava ja Lapin tuntoja herättävä Ravintola Dabbal on Lapland …

Nauti aitoja pohjoisen makuja maailman puhtaimmista raaka-aineista.

Ravintola Kultá Kitchen & Bar | Helsinki Bulevardi

Ravintola Kultá Kitchen & Bar | Helsinki Bulevardi – Lapland Hotels

Tutustu menuihin ja tarjoiluajankohtiin täällä. Mahdolliset poikkeukselliset aukioloajat löytyvät ravintolan sivuilta. galla@laplandhotels.com | +358 17 5528 …

Helsingin aamiaisen keskeltä löytyvä pohjoisen luksus on tuotu esiin upeiden leipien kuten lämpimän rieskan, vuodenaikojen ainutlaatuisuuden ja kiireettömän tunnelman kautta.

Ravintola – Lapland Hotels

Pallaksen tunnelmallinen hirsiravintola on valmistunut vuonna 1948, kymmenen vuotta sen jälkeen kun funkkishotelli Vatikurun varressa oli valmistunut.

Ravintola Kitchen & Bar Oula – Lapland Hotels Oulu

Ravintola Kitchen & Bar Oula | Oulu – Lapland Hotels

Oula Kitchen & Bar on avoinna lähes ympäri vuoden. Pohjoisen elämyksiä kunnioittava ja Lapin tuntoja herättävä Ravintola Oula on Lapland Hotels Oulun sydän.

Ravintola Dabbal Kitchen & Bar Tampere – Lapland Hotels

Kitchen & Bar Gallá | Ravintola Kuopio: Aamiainen, Lounas

Kitchen & Bar Gallá | Ravintola Kuopio: Aamiainen, Lounas – Lapland Hotels

Gallá Kitchen & Bar tarjoaa ainutlaatuisen ravintolakokemuksen aivan Kuopion keskustassa. Ravintola tarjoaa moderneja makuelämyksiä, jotka on valmistettu pohjoisen parhaimmista raaka-aineista.

Ravintolat Pallas – Lapland Hotels

Pallaksen tunnelmallinen hirsiravintola on valmistunut vuonna 1948, kymmenen vuotta sen jälkeen kun funkkishotelli Vatikurun varressa oli valmistunut. Nykyään upean ravintolasalimme katosta löytyvät kupariset poronkellovalaisimet ovat aikoinaan olleet koristamassa myös vanhaa Pallashotellia.

Ravintolat Hetta – Enontekiö – Lapland Hotels

Takka Ravintola – Lapland Hotels

Keywords: lapland hotels ravintola