Koli spa hotelli

Kylpylä Koli Relax Spa – Break Sokos Hotel Koli – sokoshotels.fi

Break Sokos Hotel Kolin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee uniikki Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylä. Tule rentoutumaan Koli Relax Spahan yksin tai …

Break Sokos Hotel Koli | kylpylähotelli Joensuu, Kuopio

Break Sokos Hotel Koli | kylpylähotelli Joensuu, Kuopio – sokoshotels.fi

Illalla on ihana pulahtaa hotellin Koli Relax Spa maisemakylpylän lempeästi poreileviin kylpyihin ja ihailla maisemia vaikka ulkopaljusta käsin.

Nauti laskettelurinteistä, kansallispuiston maisemista ja rentoudu spa kylpylässä. Edulliset hinnat ja Bonusta asiakasomistajalle, kun varaat hotellin suoraan meiltä.

Aukiolo ja hinnat – Koli Relax Spa

Aukiolo ja hinnat | Koli Relax Spa

Osta lahjaksi Koli Relax Spa -lahjakortti! Lahjakortit hemmottelukylpylään, Break Sokos Hotel Kolille, ravintoloihin ja rinteisiin saat myyntipalvelustamme.

Koli Relax Spa on avoinna! Tervetuloa!Huolehdimme erityisen tarkasti henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisesta asioinnista ja työskentelystä tiloissamme..

Palvelut – Koli Relax Spa

Palvelut | Koli Relax Spa

Jos majoitut Break Sokos Hotel Kolilla, löydät sen valmiina hotellihuoneestasi. Pukuhuoneet suihkuineen ovat erikseen naisille ja miehille.

Hemmottelu- ja maisemakylpylämme on ainutlaatuinen elämys. Omaa rauhaa ja mahdollisuuden pysähtyä hoitamaan hyvinvointiasi itseäsi kuunnellen.

Kylpylä Kolilla – Koli.fi

Kylpylä Kolilla

Elämyshotelli upeassa kansallismaisemassa keskellä Kolin kansallispuistoa. Yhteensä 82 huonetta, jotka uusittu vuonna 2018. Ainutlaatuinen Koli Relax Spa …

Hotellit ja hostellit – Koli.fi

Hotellit ja hostellit

Saman katon alla syöt myös herkullisen illallisen, rentoudut kylpylässä tai nautit after ski -tunnelmasta ennen kotiinpaluuta. Ukko-Kolin rinteisiin pääset …

Break Sokos Hotel Koli, Kolin kylä – Booking.com

Break Sokos Hotel Koli, Kolin kylä – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Tämän Kolin kansallispuistossa sijaitsevan hotellin eteen voi lasketella suoraan Ukko-Kolin rinteiltä.

Koli Relax Spa – Lue Kokemuksia, Aukioloajat & Hinnat

Koli Relax Spa on lumoavan upea maisemakylpylä, jonka altaissa ja saunoissa keho sekä mieli lepäävät. Lue kokemuksia sekä tarkista aukioloajat ja hinnasto.

Break Sokos Hotel Koli

Hotelli | Koli- Paljon enemmän kuin laskettelukeskus

Break Sokos Hotel Koli sijaitsee kuvankauniissa kansallispuistossa, aivan Kolin huippujen tuntumassa.

Kylpylähotellit ja spahotellit Koli alkaen 69 € – ebookers.fi

Tutustu kohteen Koli spahotelleihin lapsille ja aikuisille. Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta. Tervetuloa viihtymään kylpylälomalle nyt alkaen 69 €!

Keywords: koli spa hotelli, koli hotelli kylpylä, koli relax spa hotelli, hotelli koli spa, sokos hotelli koli kylpylä