Hotelli sommelo

Hotelli Sommelo | Hotelli Sommelo

sommelo@avainhotellit.fi … Hotelli Sommelo. Kouvolassa luonnonkauniin Kymijoen varrella, Kymiringin läheisyydessä.

Hotel Sommelo, Kouvola – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Kohteessa Kouvola vieraillessasi Hotel Sommelo on loistava vaihtoehto. Kun olet nauttinut majoituspaikan sisäuima-altaasta, voit rentoutua drinkin äärellä …

Hotel Sommelo sijaitsee Kuusankoskella aivan Kymijoen varrella. Paikan päällä on maksuton pysäköintialue, jossa on lämmittimiä talvikuukausina.

Hotel Sommelo – Kouvola | Hotels.com

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Sommelo. Niivermaen Nature Reserve sijaitsee lähellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys …

Näytä majoituspaikan Hotel Sommelo tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Sijaitsee lähellä kohdetta Niivermaen Nature Reserve. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös sisäuima-allas. Kaikkiin huoneisiin kuuluu taulutelevisio ja kahvinkeitin. 

Hotelli Sommelo | Kuusankoski – Facebook

Hotel Sommelo, Kuusankoski- Parhaat tarjoukset – Agoda

Hotel Sommelo, (Kuusankoski, Suomi) – Trivago

Hotel Sommelo | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Sommelo. Niivermaen Nature Reserve sijaitsee lähellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, pysäköinti ja sisäuima-allas. Huoneissa on taulutelevisiot ja kahvinkeittimet.

Keywords: hotelli sommelo