Hotelli salpa

Hotelli Salpa: Majoitus, kylpylä ja ravintola Luumäellä

Majoitus, kylpylä ja ravintola Luumäellä – Hotelli Salpa

Hotelli sijaitsee Kivijärven rannalla, Luumäellä. Salpa Hotellin perhehuoneissa ja leikkihuoneissa viihtyvät lapsiperheet, majoitus yhteensä 88 hengelle.

Hotelli sijaitsee Kivijärven rannalla, Luumäellä. Salpa Hotellin perhehuoneissa ja leikkihuoneissa viihtyvät lapsiperheet, majoitus yhteensä 88 hengelle. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Kylpäläosastolla löytyy kolme saunaa, uima-allas ja ulkoporeallas. Avanto ja oma ranta ovat vieraiden käytössä. Hotellilla on vuokrattavana kokoustila 50:lle henkilölle. Hotellissa on ravintola, josta saa mm. aamiaista, lounasta, kahviotuotteita, illallista tai tilausruokailua. Illalla ja viikonloppuisin Salpassa on karaokea ja baaritoimintaa. Muuta palvelua Salpa hotellilla on mm. SUP-laudat, soutuveneet, potkuveneet, sähköpyörät, tapahtumat.

Hotelli Salpa, Luumäki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotelli Salpa on perustettu vuonna 2015. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Luumäki, ja pääasiallinen toimiala Hotelli. Viralliselta nimeltään yhtiö on …

Tähän hotelliin kuuluu 3 saunaa ja sisäuima-allas. Viereisellä Kivijärvellä on käytettävissä 100 metriä pitkä yksityinen uimaranta.

Hotelli Salpa | Luumäki – Facebook

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Salpa kohteessa Lappeenranta, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 26 valokuvaa ja 189 arvostelua.

Hotelli Salpa – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Hotelli Salpa – Luumäki – Hotels.com

Hotelli Salpa – Luumäki | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Hotelli Salpa tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Sijaitsee lähellä kohdetta Luumäen kirkko. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu parveke/patio ja taulutelevisio. 

Hotelli Salpa – Majoitus Saimaalla – GoSaimaa.com

Hotelli Salpa – Majoitus Saimaalla – GoSaimaa.com – GoSaimaa

Hotelli Salpa sijaitsee Luumäellä 15 minuutin ajomatkan päässä Lappeenrannasta. Majoitu mukavasti Hotelli Salpassa, Saimaan rannalla.

Hotelli Salpa, Lappeenranta, Suomi – Trivago

Hotelli Salpa, Lappeenranta, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Salpa kohteessa Lappeenranta, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 26 valokuvaa ja 189 arvostelua. Hotelli? trivago!

Keywords: hotelli salpa, salpa hotelli