Hotelli rento

Hotelli Rento

Tervetuloa | Hotelli Rento

Hotelli Rento? … Vierailla on myös pääsy suomalaiseen saunaan, ilmaiseen Wi-Fi-yhteyteen ja ilmaiseen pysäköintiin hotellin pihalla.

Hotelli Rento

Welcome | Hotelli Rento

Hotelli Rento. Opened to guests in December 2013. The building is completely constructed of coniferous trees, and the interior is made in the tradition of …

Rento Hotelli (Hotelli), Imatra (Suomi) tarjoukset – Booking.com

Rento Hotelli, Imatra – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Aivan hotellin ulkopuolella on maastohiihtolatuja. Uitonniemen ranta ja Imatran huvivenesatama ovat 500 metrin päässä. Rento-hotellin moderneissa huoneissa on …

Vain 150 metrin päässä Imatran jäähallista sijaitsevassa hotellissa on ilmainen sauna, WiFi ja pysäköintimahdollisuus.

Hotelli Rento – Y-tunnus: 2461450-9 – Finder

Hotelli Rento – Y-tunnus: 2461450-9 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Hotelli Rento on perustettu vuonna 2012. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Lappeenranta, ja pääasiallinen toimiala Hotelli.

Finder.fi kertoo Hotelli Rento yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Hotel Rento – Imatra | Hotels.com

Golfkentän vieressä sijaitseva Hotel Rento on loistava valinta, jos aiot vierailla kohteessa Imatra. Voit rentoutua drinkin äärellä baarissa, …

Näytä majoituspaikan Hotel Rento tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Ruokolahti-Rautjarvi Hiking Trail sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös baari. 

Hotelli Rento, Imatra, Suomi – Trivago

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Rento kohteessa Imatra, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 44 valokuvaa ja 297 arvostelua.

Hotel Rento | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Rento. Asiakkaat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Ruokolahti-Rautjarvi Hiking Trail sijaitsee …

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Rento. Asiakkaat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Ruokolahti-Rautjarvi Hiking Trail sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, pysäköinti ja baari.

Rento Hotelli Imatra alk. 74 € – vertaa huoneiden hinnat

Rento Hotelli Imatra alk. 74 € – vertaa huoneiden hinnat – KAYAK

Vertaile hintoja ja löydä paras Rento Hotelli tarjous. Hinnat alk. 70 €.

Keywords: hotelli rento