Hotelli metsähirvas

Hotelli Metsähirvas

Hotelli Rovaniemi | Majoitu Lapissa luonnon helmassa

Hotelli Metsähirvas on luonnonläheinen, perheomisteinen hotelli Rovaniemen lähellä Kemijoen varrella. Tutustu hotellimme tarjontaan ja varaa majoitus!

Hotel Metsähirvas, Muurola – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotel Metsähirvas tarjoaa asiakkailleen lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) 60.00 EUR:n lisämaksusta per ajoneuvo yhteen suuntaan.

Hotel Metsähirvas sijaitsee yksityisellä ranta-alueella 17 km:n päässä Rovaniemeltä. Majoituspaikassa on grillausmahdollisuus ja puutarha.

Hotel Metsähirvas | Rovaniemi – Facebook

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Metsähirvas. Asiakkaiden mielestä majoituspaikan ilmainen aamiainen on loistava. Hiidenkirnut sijaitsee lähellä.

Hotelli Metsähirvas – Y-tunnus: 2540423-9 – Finder

Hotel Metsähirvas – Rovaniemi | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Hotel Metsähirvas tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat ylistävät majoituspaikan ilmaista aamiaista. Sijaitsee lähellä kohdetta Hiidenkirnut. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. 

Hotel Metsähirvas | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Metsähirvas. Asiakkaiden mielestä majoituspaikan ilmainen aamiainen on loistava. Hiidenkirnut sijaitsee lähellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, pysäköinti ja ravintola.

Hotelli Metsähirvas – Hotelli, Rovaniemi

Hotel Metsähirvas, (Rovaniemi, Suomi) – Trivago

Keywords: hotelli metsähirvas