Hotelli kumpeli

Kumpeli Spa: Etusivu

Etusivu – Kumpeli Spa

Kumpeli Spa on perhe-omisteinen, rauhallinen kylpylä keskellä Heinolan kaunista järvimaisemaa. Tervetuloa lomailemaan ja rentoutumaan, tai työmatkalle.

Hotel Kumpeli Spa, Heinola – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Heinolan taidemuseo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa.

Tämä hotelli sijaitsee 1 km:n päässä Heinolan keskustasta ja tarjoaa näköalan Kymijoelle.

Kumpeli Spa – Heinola | Hotels.com

Kumpeli Spa Hotel, Heinola. 2 407 tykkäystä · 94 puhuu tästä · 6 856 oli täällä. Kumpeli Spa on monipuolinen ja viihtyisä kokous- ja kylpylähotelli…

Näytä majoituspaikan Kumpeli Spa tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan sijainnista. Heinolan taidemuseo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa. 

Kumpeli Spa Hotel | Heinola – Facebook

Hotelli Kumpeli Spa on perustettu vuonna 1990. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Heinola, ja pääasiallinen toimiala Hotelli. Yhtiön toimitusjohtaja on Eira …

Hotelli Kumpeli Spa – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder

Hotelli Kumpeli Spa – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Hotelli Kumpeli Spa. HeinolaSisäliikuntapaikat, Saunat, Saunaan ja uimaan […]Näytä kartalla. Heinolan luonnonkauniissa kaupungissa sijaitseva Kumpeli on …

Katso Finder.fi:stä yhtiön Hotelli Kumpeli Spa (0806270-8) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Hotelli Kumpeli Spa, Majoituksen tiedot – Visit Lahti

Visit Lahti | Hotelli Kumpeli Spa, Majoituksen tiedot

Yleiskuva-Heinolan luonnonkauniissa kaupungissa sijaitseva Kumpeli on monipuolinen ja viihtyisä kylpylähotelli. Kumpelin sijainti aivan kaupungin keskustan tuntumassa ja upean Tähtiniemen sillan kupeessa tarjoaa loistavat puitteet lomailulle.

Hotelli Kumpeli Spa, Saunat, Ryhmille, Heinola – Visit Lahti

Visit Lahti | Hotelli Kumpeli Spa, Saunat, Ryhmille, Heinola

Heinolan luonnonkauniissa kaupungissa sijaitseva Kumpeli on monipuolinen ja viihtyisä kylpylähotelli. Kumpelin sijainti aivan kaupungin keskustan tuntumassa ja upean Tähtiniemen sillan kupeessa tarjoaa loistavat puitteet lomailulle.

Keywords: hotelli kumpeli