Hotelli hilton helsinki

Hilton Helsinki Strand Helsingin keskustassa meren äärellä

… Hilton Helsinki Strand. Asiakkaat pitävät majoituspaikan aamiaisesta. Hakaniemi sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen …

Helsingin keskustassa, meren äärellä. Pohjoismaisen huolitellut huoneet ja sviitit. Rennon tyylikäs ravintola ja baari BRO. Sisäuima-allas ja saunat ylimmässä kerroksessa. Modernit ja monimuotoiset tilat kokouksiin ja tapahtumiin.tai viikonloppulom

Helsinki Hotels City Centre – Hilton Helsinki Strand Hotel

Book direct for best rates. Stylish Nordic-inspired hotel at the city center in the lively Hakaniemi district. Enjoy the sea views from the spacious rooms. Excellent venue for conferences and events.

Hilton Helsinki Strand – Booking.com

Hilton Helsinki Strand, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Tämä hotelli sijaitsee veden äärellä vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Hakaniemen kauppahallilta.

Hilton Helsinki Strand – hravintolat.fi

Hilton Helsinki Strand

Tutustu tästä hotellin tiloihin 360-esityksen avulla Osta lahjakortit hotelliimme nyt helposti. Maksettuasi ostoksen saat lahjakortin sähköpostiisi.

Hilton Helsinki Strand – Hotels.com

Hilton Helsinki Strand – Helsinki | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Hilton Helsinki Strand tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan aamiaisesta. Hakaniemi sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. 

Hotelli Hilton Helsinki Strand, Suomi – Trivago

Hotelli Hilton Helsinki Strand, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Hilton Helsinki Strand kohteessa Helsinki, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 135 valokuvaa ja 3422 arvostelua. Hotelli? trivago!

Hilton Helsinki Strand | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hilton Helsinki Strand. Asiakkaat pitävät majoituspaikan aamiaisesta. Hakaniemi sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, sisäuima-allas ja ravintola.

Hilton Helsinki Strand – Agoda

Keywords: hotelli hilton helsinki, hilton hotelli helsinki