Hotelli forum

Hotelli Forum – Turku – Majatalo

Hotelli Forum – Turku sijaitsee Turun Länsikeskuksessa, noin 3,2 km:n päässä Turun keskustasta Raision suuntaan erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Hotelli Forum – Turku sijaitsee Turun Länsikeskuksessa, noin 3,2 km:n päässä Turun keskustasta Raision suuntaan erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.Hotellilla on runsaasti ilmaista parkkitilaa myös suuremmillekin autoille. Kaikissa huoneissamme on oma wc ja suihku sekä maksuton WiFi-yhteys. Asiakkaille on tarjolla myös maksuton sauna. Jokaisessa kerroksessa on myös yhteiskeittiö sekä oleskelutila, joissa on mukava viettää aikaa ja tehdä ruokaa.Perushuonetyyppejä on kolme: Superior, Comfort ja Budget.SUPERIOR- Laadukkaasti sisustettu- Harmoninen kokonaisuus- Sisältää kaikki mukavauuden ja lisäpalvelutCOMFORT-“Kolmen tähden huone”- Toimiva kokonaisuus- Sisältää rajoitetusti mukavuuksia ja lisäpalveluitaBUDGET- Perusvarustus ilman mukavuuksia ja lisäpalveluita- Funktionaalinen kokonaisuus- Yhteispalvelut käytettävissä

Hotelli Forum – Turku, Suomi – Trivago

Hotelli Forum – Turku, Suomi – www.trivago.fi

2.1.2023 — Nordic Hotel Forumissa on 258 avaraa ja elegantisti sisustettua huonetta. Niiden joukossa on sopivia vaihtoehtoja myös kaikkein yltäkylläisintä …

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Hotelli Forum – Turku kohteessa Turku, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös valokuvaa ja arvostelua. Hotelli? trivago!

Nordic Hotel Forum – Tallinna südames

West Side Hotel sijaitsee Turussa 3,2 km:n päässä Kinopalatsin elokuvateatterista. Hotellissa on puutarha, ilmainen yksityinen pysäköintialue ja terassi.

West Side Hotel, Turku – Booking.com

West Side Hotel, Turku – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

West Side Hotel, Turku: Lue 355 tarkistettua arviota majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta Booking.comin asiakkailta, joilta majoituspaikka on saanut …

West Side Hotel sijaitsee Turussa 3,2 km:n päässä Kinopalatsin elokuvateatterista. Hotellissa on puutarha, ilmainen yksityinen pysäköintialue ja terassi.

West Side Hotel: 355 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

West Side Hotel: 357 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

Hotelli Forum – Turku Turku, Suomi. Laaja valikoima ominaisuuksia sijoitettavaksi verkkosivustollemme. Parhaat hinnat täydelliselle matkalle.

West Side Hotel, Turku: Lue 357 tarkistettua arviota majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta Booking.comin asiakkailta, joilta majoituspaikka on saanut 5.4/10 pistettä.

Hotelli Forum – Turku, Suomi – hinta alkaen $91, arvostelut

Hotelli Forum – Turku – Turku, Suomi – hinta alkaen $91, arvostelut – Planet of Hotels

Hotelli Forum – Turku Turku, Suomi. Laaja valikoima ominaisuuksia sijoitettavaksi verkkosivustollemme. Parhaat hinnat täydelliselle matkalle. Ihanteellinen matkasi alkaa online-varauksesta osoitteessa Planet of Hotels.

Nordic Hotel Forum | imt.fi – Ikaalisten Matkatoimisto

Nordic Hotel Forum – Tallinna – Viro – Viking Line

Nordic Hotel Forum – Tallinna | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Nordic Hotel Forum tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Luksusta hakevat asiakkaat pitävät majoituspaikan aamiaisesta. Viru Keskus -ostoskeskus sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. 

Keywords: hotelli forum, hotelli forum turku, hotelli forum nuijamaankatu turku