Finnair oyj

Finnair: Etusivu

Etusivu | Finnair

Finnair on yksi maailman vanhimmista edelleen toiminnassa olevista lentoyhtiöistä. Lennämme yli 80 kohteeseen Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Lennot ja lentolippuja yli 80 kohteeseen maailmalla – Finnair

Lennot ja lentolippuja yli 80 kohteeseen maailmalla | Finnair Suomi

Finnair lentää Helsingistä Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan. Moderni laivasto – enemmän mukavuutta ja pienemmät päästöt.

Finnair lentää Helsingistä Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan. Moderni laivasto – enemmän mukavuutta ja pienemmät päästöt. Etsi ja varaa lentosi jo tänään.

Finnair yrityksenä

Finnair yrityksenä | Finnair

​Vuonna 1923 perustettu Finnair on yksi maailman vanhimmista edelleen operoivista lentoyhtiöistä. Olemme osa oneworld-allianssia. ​Vastuullisuus on strategiamme …

Tutustu Finnairin arvoihin, organisaatioon, palveluihin ja historiaan.

Finnair Oyj – Y-tunnus: 0108023-3 – Finder

Finnair Oyj – Y-tunnus: 0108023-3 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finnair Oyj on perustettu vuonna 1923. Se on julkinen osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Lentoliikenne, lentomatkat. Yhtiön …

Finder.fi kertoo Finnair Oyj yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Finnair Oyj | Yritys- ja taloustiedot – Kauppalehti

Finnair Oyj | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

Finnair Oyj (0108023-3) on perustettu vuonna 1978 ja sen toimialana on Säännöllinen lentoliikenne. Yrityksen viime tilikautena 12/2021, Finnair Oyj teki 838 …

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Finnair Oyj taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Finnair Oyj | Yrityksen tiedot – Taloussanomat – Ilta-Sanomat

Finnair Oyj. Katso osakkeen tiedot ja osinko. Yhtiön liikevaihto oli 838,4 miljoonaa euroa 2021 ja yhtiö työllisti 5614 henkilöä. Liikevaihto nousi 1,1 …

Finnair Oyj (FIA1S) osake – Nordnet

Osta osaketta Finnair Oyj (FIA1S). Nordnetissä voit käydä kauppaa edullisin hinnoin. Klikkaa tästä ja katso reaaliaikainen osakekurssi.

Finnair – Wikipedia

Finnair – Wikipedia

Finnair on suomalainen lentoyhtiö, joka harjoittaa reitti- ja lomalentoliikennettä Suomen sisäisillä ja kansainvälisillä markkinoilla.

Finnair Oyj – Taloustiedot | Suomen Asiakastieto Oy

Yrityksen Finnair Oyj (0108023-3) liikevaihto oli 2,2 miljardia euroa 2022 ja työllisti 3979 henkilöä. Liikevaihto nousi 175,2 %.

Yrityksen Finnair Oyj (0108023-3) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Keywords: finnair oyj, finnair plc