Finnair lentojen siirto

Varaa lentosi luottavaisin mielin | Finnair Suomi

Etsi varaus, jota haluat muuttaa ja paina “Vaihda lento”. · Valitse lento tai lennot, joita haluat muuttaa. · Valitse uudet päivämäärät ja lennot. · Tarkista …

Päivitetyn lippujen varauskäytäntömme ansiosta voit nyt vaihtaa matkustuspäiviäsi joustavammin. Varaa Finnairin lennot ja matkusta luottavaisin mielin!

Kuinka voin muuttaa varaustani ja paljonko se maksaa?

Kuinka voin muuttaa varaustani ja paljonko se maksaa? | Finnair Suomi

… Arkistoidut matkustustiedotteet · Lentojen aikataulut · Finnairin laivasto · Näin toimimme liikenteen häiriötilanteissa · Ostokset Finnairilla.

Miten voin muuttaa matkustuspäivääni? | Finnair Suomi

Onnistuuko lippujen muutos Finnairin kautta? Milloin lennon päivämäärä tulee viimeistään muuttaa ja miten pitkälle voin siirtää matkustuspäiviäni?

Voinko tehdä muutoksia varaukseeni? | Finnair Suomi

Jos olet ostanut lippusi matkatoimistosta, erilliseltä matkasivustolta tai toisen lentoyhtiön kautta, otathan yhteyttä suoraan heihin kaikissa muutosasioissa.

Pitääkö minun maksaa lisää, kun muutan matkustuspäiviäni?

Onnistuuko lippujen muutos Finnairin kautta? Milloin lennon päivämäärä tulee viimeistään muuttaa ja miten pitkälle voin siirtää matkustuspäiviäni?

Finnair palaa normaaleihin lippusääntöihin 1.6.2022 alkaen

8.5.2022 — Finnairin peruutusturva tuo lisää joustavuutta Light- ja Classic-lipun haltijoille, sillä sen avulla voit peruuttaa lentosi ja hakea hyvitystä, …

Voinko muuttaa lippuani jos olen jo tehnyt lähtöselvityksen?

Kuinka löydän Finnairin varaustunnukseni? Mitä teen, jos lipussani oleva nimi ei täsmää passiini? Kuinka kauan lentolippu on voimassa?

Varaukseni | Finnair Suomi

Nauti Finnair Plus -ohjelman upeista eduista. Lisää jäsennumerosi Varaukseni-palvelussa ansaitaksesi pisteitä lennoista ja muista palveluista! Voit käyttää …

Hallinnoi lentovarauksiasi Varaukseni-palvelussa, tee lähtöselvitys netissä ja räätälöi matkasi juuri sinulle sopivaksi.

Voinko siirtää matkaani tai hakea hyvitystä jo ennen kuin olen …

Miksi? Etsittekö minulle vaihtoehtoiset lennot määränpäähäni, jos lentoni on peruttu? Voinko tehdä muutoksia uudelleen reititettyyn matkaani?

Koronavirus – Usein kysytyt kysymykset | Finnair Suomi

Varaukseni ja koronavirus · Uudelleenreititetyt tai perutut lennot · Matkustaminen ja koronavirus · Asiakastuki · Lisäpalvelut · Muut sivustot · Seuraa meitä.

Täältä löydät usein kysytyt kysymykset lennoistamme ja palveluistamme.

Keywords: finnair lentojen siirto