Aurinkomatkat finnair pisteet

Finnair Plus | Aurinkomatkat

Finnair Plus -jäsenenä ansaitset kaikista Aurinkomatkojen lomista sekä ennakkoon varatuista retkistä taso- ja palkintopisteitä.

Kerää ja käytä Finnair Plus -pisteitä! Kaikki Aurinkomatkojen lomat kerryttävät Finnair Plus -pisteitä. Liity Finnair Plus -jäseneksi!

Aurinkomatkat – Suntours – Finnair Shop

Aurinkomatkojen Finnair Plus -ehdot – Matkaehdot | Aurinkomatkat

Pelkissä lentovarauksissa sovelletaan näiden Aurinkomatkojen Finnair Plus – …

Aurinkomatkat Oy – Suntours Ltd Ab:n (myöhemmin Aurinkomatkat) matkapaketteihin sovelletaan näiden Aurinkomatkojen Finnair Plus -ehtojen lisäksi Yleisiä matkapakettiehtoja sekä varauksesi mukaisesti Aurinkomatka-pakettien erityisehtoja tai Aurinkomatkojen Kaupunkilomien erityisehtoja. Pelkissä lentovarauksissa sovelletaan näiden Aurinkomatkojen Finnair Plus -ehtojen lisäksi Pelkän lennon erityisehtoja.Finnair Plus -pisteitä voi käyttää maksuna alla mainittujen ehtojen mukaan, matkoihin ja lentoihin jotka on varattu verkkokaupasta aurinkomatkat.fi tai Aurinkomatkojen asiakaspalvelusta.

Ansaitse ja käytä Finnair Plus -pisteitä

Istuinpaikat ja tarjoilu Finnairin lennoilla – Lennot – Hyvä tietää | Aurinkomatkat

Aterioiden ennakkotilaukset tulee tehdä Aurinkomatkoilta viimeistään 96 tuntia ennen Helsingistä lähtevää lentoa ja Finnairilta viimeistään 16 tuntia ennen …

ISTUINPAIKAT AURINKOMATKA-PAKETTIEN LENNOILLAVarmista vierekkäiset paikat, eturivin paikka tai runsaammin jalkatilaa!​Finnairin laajarunkokoneilla liikennöidyillä lennoilla saat vähintään 7,5 cm enemmän jalkatilaa economypaikkoihin verrattuna ostamalla Comfort -paikan economyluokan etuosasta.​Finnair pyrkii saatavuuden mukaan sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat vierekkäin, mutta vierekkäisiä tai lähekkäisiä paikkoja ei voida taata. Järjestelmä sijoittaa automaattisesti alle 12-vuotiaan lapsen istumaan vähintään yhden samalla varauksella olevan aikuisen kanssa.Voit ostaa mieleisesi istuinpaikan varaustunnuksen muodostuttua varauksellesi.

Älä anna bonuspisteiden hämätä – Ilta-Sanomat

Aurinkomatkat – Suntours | Finnair Shop

Lunasta Finnair Plus -pisteilläsi tai pisteiden ja rahan yhdistelmällä Aurinkomatkojen 100 euron arvoinen lahjakortti. Lahjakortin voi hyödyntää seuraaviin …

Aurinkomatkat – Kerrytä nyt kolminkertaiset Finnair Plus…

Finnair Plus -jäsenenä ansaitset palkintopisteitä ja tasopisteitä. Mutta mitä nuo pisteet ovat ja mitä niillä voi tehdä? Näin se toimii! Ansaitse pisteitä …

Aurinkomatkat | Napsu

23.11.2010 — (Esimerkiksi Finnairilla pisteet vanhenevat aiemman viiden vuoden … jos käyttää Aurinkomatkojen tarjoukseen Finnair Plus -pisteitä.

Miten Finnair Plus -pisteitä kannattaa käyttää? | Matka Mestari

Kerrytä nyt kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet kaikista matkoistamme! Saat taso- ja palkintopisteet triplana koko matkan hinnasta.

Mahdollisuus kerätä ja käyttää Finnair Plus -pisteitä Aurinkomatka-paketeissa. … Oletko ollut matkalla, jonka Aurinkomatkat on järjestänyt?

Miten Finnair Plus -pisteitä kannattaa käyttää? | Matka Mestari

Kokosimme päivitetyn tietopaketin Finnair Plus -pisteiden käyttämisestä. Finnairin lentopisteitä pystyy käyttämään mm. Finnairin ja muiden oneworld …

Keywords: aurinkomatkat finnair pisteet