Antti kleemola finnair

Antti Kleemola Finnairin tietohallintojohtajaksi | Arvopaperi

2.3.2022 — Finnairin uudeksi tietohallintojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.6.2022 alkaen KTM Antti Kleemola.

Arvopaperi on sijoittajan oma tietopaketti.

Antti Kleemola – CIO, Executive Board member – Finnair

Antti Kleemola · CIO at Finnair | Digital Transformation | Transformation Executive | CIO | Visionary Leader · Report · Report · About · Activity · Experience.

Antti Kleemola Finnairin tietohallintojohtajaksi ja …

Antti Kleemola Finnairin tietohallintojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi | lentoposti.fi

1.2.2023 — Antti Kleemola. Chief Information Officer, Finnair OYJ ; SECTOR. Industrials ; INDUSTRY. Industrial Services ; SUB-INDUSTRY. Transportation & …

KTM Antti Kleemola on nimitetty Finnairin uudeksi tietohallintojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.6.2022 alkaen. Kleemola toimii tällä hetkellä Outokummun tietohallintojohtajana. Aiemmin Kleemola on toiminut digitaalisten palveluiden sekä IT-palveluiden johtotehtävissä muun muassa VR:llä, Vapossa ja Postissa.

Johtoryhmä – Finnair

Johtoryhmä – Finnair

13.11.2022 — … kertoo tietohallintojohtaja Antti Kleemola . Se tarkoitti varsinkin Finnair.com-sivustoa, jonka kautta asiakkaat tilaavat lippunsa ja …

Johtoryhmä

Antti Kleemola Finnairin tietohallintojohtajaksi

Antti Kleemola Finnairin tietohallintojohtajaksi – Osto&Logistiikka

2.3.2022 — Finnairin uudeksi tietohallintojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.6.2022 alkaen KTM Antti Kleemola.

Hän aloittaa Finnairin uutena tietohallintojohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 1.6.2022 alkaen.

Finnair pestasi Outokummusta uuden tietohallintojohtajan

Finnair pestasi Outokummusta uuden tietohallintojohtajan | Tivi

Finnairin uudeksi tietohallintojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Antti Kleemola, joka tulee Outokummun tietohallintojohtajan paikalta.

Antti Kleemola, Finnair OYJ: Profile and Biography

Sovellukset kehitetään nyt suoraan pilveen – Mikrobitti

Sovellukset kehitetään nyt suoraan pilveen | Mikrobitti

Sujuvasti skaalautuvat ja joustavat pilvinatiivit sovellukset ovat nousemassa nopeasti pilvi­palvelujen kehittämisen tärkeimmäksi lähtökohdaksi.

Antti Kleemola Finnairin tietohallintojohtajaksi | Inderes

Antti Kleemola Finnairin tietohallintojohtajaksi | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

Finnairin uudeksi tietohallintojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.6.2022 alkaen KTM Antti Kleemola. Tällä hetkellä hän toimii Outokummun tietohallintojohtajana. Aiemmin Antti Kleemola on toiminut digitaalisten palveluiden sekä IT-palveluiden johtotehtävissä muun muassa VR:llä, Vapossa ja Postissa.”Sujuvat, asiakkaitten tarpeisiin vastaavat digitaaliset palvelut

Keywords: antti kleemola finnair